onsdag 1 juli 2009

Sommar!!

Har haft en jätteskön dag ute hos mamma idag! Var där redan 9:50 i morse och åkte hem runt 14:00 tror jag. Så idag har jag fått lite färg allafall. Så fult att man är blekare på sidorna bara. Orka ligga på sida och sola... =) Vilka probelm jag har, verkligen...=)

Blev även gymmet idag. 42 minuter på löpbandet och 7 km avklarat! Hade nog orkat kanske en km till men gav upp där. Var trött och hungrig så viljan fanns inte riktigt... Men det tar sig allafall sakta men säkert framåt. Får se vad det är för väder på fredag om det blir spåret eller gymmet då. Men det blir nog inte längre än 6 km då. Tänkte ta ett långpass på 9-10 km på söndag så får benen vila lite.

Imorrn är det jobb, delad tur igen... Men syrran skulle komma och umgås med mig på rasten. Vi ska åka och bada i hökåsen om vädret är fint. Annars tar vi väl en tur på stan kanske. Får se helt enkelt.

1 kommentar:

Linda Eklöv sa...

ursäkta den dumma frågan men var har dina tuttar tagit vägen?? haha... ne men seriöst då, du är verkligen jätteduktig som kämpar på så!!!!