måndag 15 september 2008

Tråkmåndag

Måndagar är alltid tråkiga och det spelar ingen roll om man är ledig, har skola eller jobbar så är dom allafall tråkiga. Varför är det så? Som vanligt så lunkar mitt liv på i samma takt som annars utan större frändringar. Tråkigt, men jag vet inte riktigt vad jag vill ska ändras heller så det får väl gå.

Haft skola idag och ätit lunch med mamma. Trevligt som vanligt. Att träffa mamma alltså, skola är väl aldrig direkt trevligt...=)

Vilket intressant inlägg det här blev då märker jag, har mest ideer i huvudet om inlägg till tvheaven för tillfället. Kanske händer något annat snart som gör att det finns mer att skriva om även här...=)

Vi hade allafall besöksrekord igår med 124 besökare eller nå sånt. Kul! Hoppas folk stannar kvar och kommer tillbaka och läser allafall... försöker uppdatera ofta och med roliga nyheter inom tv och nöje som är aktuella för tillfället...=) Så glöm inte och klicka in där om dagarna. Varje person som går in hjälper upp statistiken så vi kan klättra uppåt på listorna...=)

Haha känns som att den här bloggen mest blivit smygreklam för tvheaven men det är bara för att vi verkligen vill satsa på den och få den välbesökt!

Inga kommentarer: