tisdag 27 januari 2009

Daniels mobil stulen!


Japp, den blev stulen i badhuset i dag när vi var och träna. Tydligen inte första gången det händer där borta. Låsen man köper där går tydligen att öppna med andra nycklar så någon har gjort det och snott mobilen ur jackfickan. Var tur att han glömde plånboken hemma annars hade nog den med varit borta. Det irriterande är även att badhuset vet om att det är så med deras lås och de har haft mycket problem med det, ändå så varnar dom inte om det utan bara fortsätter som vanligt...Så nu blir det till att köpa nya bättre lås då!


4 kommentarer:

Anonym sa...

fy sjutton va trist o bli av me mobilen=/ fy fan hur folk kan va! jo det är rätt så stressigt på jobbet, men men jag lär ju ha pengar så..

Anonym sa...

jag ska försöka simma 1 g i veckan o träna en, promenerar en del också o så jobbar man o där blir man helt slut, e det boxercize du tränar? ja gick nångång förut det va roligt.. skulle vilja gå igen..

Johanna sa...

Skabbigt att sno folks grejer alltid... och du, skulle inte du hålla dig ifrån vågen? -2 är bra, men SLUTA väg dig människa!

Anna sa...

Usch så trist, hoppas mina egna lås är bättre, men nu törs man inte chansa och lämna grejer i skåpet när jag hör det där.